Juist Bewegen

Juist Bewegen is een (hard)loopclub voor iedereen, maar gespecialiseerd in bewegen voor mensen met of na een hartaandoening. Heeft u een hartrevalidatie programma doorlopen en wilt u verder met hardlopen of juist beginnen, dan bent u bij Juist Bewegen aan het goede adres. Tevens kunnen mensen die een hoog risico hebben op hart- en vaatproblemen en besluiten meer en Juist in Beweging te willen komen zich aansluiten.
  
De looptrainingen worden begeleid door een deskundige looptrainer met veel expertise op de combinatie van hartaandoeningen en bewegen. Plezier staat bij Juist Bewegen voorop; dit is nodig om het bewegen vol te houden. Daarnaast is de kwaliteit van de training belangrijk. Naast de looptraining krijgt u techniek- en krachttraining, advies en informatie over blessurepreventie en kunt u een persoonlijk trainingsschema ontvangen. 
 
De trainingen zijn op maat. Dat betekent dat u binnen een trainingsgroepje aan uw persoonlijke doelen kunt werken. Indien u samen met Juist Bewegen wilt werken aan een gezonde leefstijl, schrijf u dan direct in via het inschrijfformulier. Wilt u graag meer informatie, vul dan het contactformulier in.